Nieuws

Beursgoochelaar

vrijdag, 12-2-2016  

Bent u de eigenaar van een jaarbeurs en ziet u het bezoekersaantal teruglopen? Dan kunt u hier eenvoudig wat aan doen door voor vermaak te zorgen. Vermaak voor jong en oud in een pakketje. Hoe? Simpel, door beursgoochelaar Jordi in te huren. Deze goochelaar staat niet alleen maar op jaarbeurzen maar heeft hier wel erg veel ervaring mee en weet als geen ander een publiek te betoveren met zijn spraakmakende goocheltrucs. In Nederland is hij dan ook zeker een van de grootsten. Het zal u dan ook verbazen dat het inhuren van deze topklasse act helemaal niet zo duur is. En dat terwijl uw jaarbeurs weer drukbezocht gaat worden. De standhouders zullen dat dan ook zeker waarderen. Maar over het algemeen is het eerder de taak van deze standhouders zelf om voor het nodige vermaak te zorgen. Zo lijkt het althans en daarom is het ook niet zo vreemd dat voornamelijk dit soort bedrijven een beursgoochelaar inhuren. Ook dat is dan ook zeker geen gek idee. Jordi merkt ook wel dat het vooral bedrijven zijn die hem als beursgoochelaar inhuren maar dat maakt hem natuurlijk niets uit. Hij redt zich wel en hij kan u al wel verzekeren dat er een prachtige voorstelling op de proppen staat waar menigeen nog jaren over zal kunnen napraten. Klinkt u dit dan ook al als muziek in uw oren? Waar wacht u dan nog op? Kijkt u eens op de website van deze beursgoochelaar en reserveer alvast vandaag. Deze beursgoochelaar heeft een drukke agenda dus het is wel zo verstandig om hier snel bij te zijn. U kunt dit dan ook meteen op zijn website al regelen door uw naam en e-mailadres achter te laten met daarbij natuurlijk de data waarop u deze gerenommeerde beursgoochelaar in zou willen huren. We komen dan zo spoedig mogelijk bij terug om het te bevestigen of om een andere dag te bespreken.

Deze beursgoochelaar vermaakt zowel jong als oud

Het moge wel duidelijk zijn dat een beursgoochelaar als Jordi erg uniek is. En dat komt mede doordat het niet alleen maar zijn werk is maar ook zijn hobby. Als klein kind had hij al een enorme passie voor het goochelen. Het illusoire aspect is dan ook iets erg interessant voor veel mensen. Jordi wilde graag weten hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit en heeft daardoor een vernuft voor het uitvinden van zeer bijzondere trucjes gecombineerd met fenomenale trucs uit de oude doos. Daardoor blijft hij zichzelf steeds opnieuw uitvinden en dat maakt dit werk enorm vermakelijk. Als u deze beursgoochelaar eenmaal aan het werk hebt gezien dan weet u ook wel wat wij bedoelen. Daag hem dan ook eens uit, hij is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Hij timmert niet voor niets al meer dan 20 jaar aan de weg en heeft al heel wat awards gewonnen in deze wereld van magie. Er zijn diverse gelegenheden waarop u een beursgoochelaar kunt gebruiken, dat moge nu wel duidelijk zijn. In de volgende alinea komen we daar dan ook zeker nog even op terug. Hij staat vooral bekend om zijn vingervlugheid. Dat wil zeggen dat u uw ogen nauwelijks zult geloven als u hij dingen laat verdwijnen of terug laat komen. Ook kaarttrucs zijn een specialiteit van deze beursgoochelaar en hij heeft door de jaren heen een behoorlijke populariteit gekregen dankzij zijn enorme snelheid gecombineerd met veel humor. En het is ook geen enkel probleem om eens groot uit te pakken want grootste stunts doet hij zo nu en dan ook voor de ogen van een groot publiek. U zegt het maar en hij komt het uitvoeren. Het staat als een paal boven water dat hij u in ieder geval elke keer weer weet te verrassen. Leest u eens een van de vele recensies door die door tevreden klanten zijn achtergelaten op zijn website. Die liegen er zeker niet om en zijn over het algemeen enkel lyrisch!

Elke keer komt hij met een nieuw programma op de proppen

Dus het kan zeker geen kwaad om hem vaker dan eenmaal in te huren. Niet alleen kan deze beursgoochelaar het hele land afreizen met zijn verrassende shows, hij staat niet alleen maar op jaarbeurzen. Ook voor diverse andere festijnen, of hier hierbij nu om iets zakelijks gaat dan wel bij een particulier, deze beursgoochelaar doet daar niet moeilijk over. Hij heeft zelfs specifieke kindershows of shows voor een vrijgezellenfeest. We kunnen dan ook niet anders stellen dan dat deze beursgoochelaar van alle markten thuis is. Zo kan deze beursgoochelaar ook inhuren voor een van de volgende feestjes die u in het verschiet hebt liggen:

  • Een kinderfeestje
  • Een vrijgezellenfeest
  • Op de jaarbeurs, dus als beursgoochelaar
  • Ter vermaak op een bruiloft
  • Of gewoon als centrale act op een festival.

U leest het, met Jordi de goochelaar kunt u alle kanten op. Wacht dan ook niet langer maar maakt u vandaag nog uw reservering voordat het te laat is. Hij zal een onvergetelijke indruk achterlaten en dat zorgt er vooral voor dat het product of de diensten die u aanbiedt tevens in het hoofd van de bezoekers rond blijft dwalen. Al helemaal als u dit een rol laat spelen in de act van de beursgoochelaar. Jordi is zeer impulsief en kan dat dan ook als geen ander. Zonder enige moeite past hij zijn show daar op aan. Dus daag hem uit en laat hem uw promotiewerk opknappen. Reserveer vandaag nog!


Comments are closed.