Mens en gezondheid

Bobble waterfles van de Waterfleswinkel

donderdag, 24-9-2015  

Waterfleswinkel - Bobble waterflesDe wereld zou er een stuk beter op worden als iedereen zou kiezen voor het drinken van water uit de Bobble waterfles van de Waterfleswinkel. Waarom? Daar zijn tal van redenen voor te noemen die wij u zullen vertellen. Ten eerste is het kiezen voor plastic flessen die u later weer weggooit heel erg slecht voor het milieu. Al dat afval dat verwerkt moet worden zorgt voor een verhoogde uitstoot van CO2. Daarnaast is het natuurlijk zo dat water uit de kraan in Nederland zeer gezond is. Wist u dan ons drinkwater aan veel strengere eisen dient te voldoen dan het water dat in flessen wordt verpakt. Het is dus niet alleen maar duurder om iedere keer weer een nieuwe plastic fles te kopen, het is ook nog eens veel minder gezond dan het kiezen voor het water dat gewoon uit onze kranen komt. Het is merkwaardig te noemen dat mensen toch nog altijd kiezen voor water uit plastic flessen terwijl u ook kunt kiezen voor onze mooie flessen zoals de Bobble waterfles die u kunt bijvullen. Wij mensen hebben water nodig. Zonder eten houden we het wel een paar maanden vol, maar als we geen water kunnen drinken, dan houdt ons leven binnen een paar dagen op. Het is daarom belangrijk dat we allemaal voldoende water drinken. Het is toch bijna niet voor te stellen dat er landen zijn waar mensen omkomen van de dorst. Toch zijn er nog veel gebieden waar er niet voldoende drinkwater ter beschikking is. Mensen gaan nog altijd dood van de dorst en honger. Bij de Waterfleswinkel streven wij naar een wereld waarin iedereen toegang heeft tot voldoende water. Dat is heel erg belangrijk en daarom zetten wij ons ook in voor het goede doel. Kies voor de Bobble waterfles en kies voor:

  • een zeer snelle levering van uw favoriete waterfles
  • bijdragen aan een betere wereld met water voor iedereen
  • kiezen voor duurzaamheid en een milieu met minder afval
  • de reductie van de CO2 uitstoot door het kopen van onze flessen
  • een duurzame en kwalitatieve fles die u op ieder moment kunt navullen

De Bobble water met filter

De Bobble waterfles is een fles die u bij de Waterfleswinkel kunt bestellen, op ieder moment. De Bobble waterfles is een hele leuke fles. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor deze fles. Wij maken u er graag op attent dat wanneer u kiest voor onze Bobble waterfles of voor een van onze andere flessen, dat u tegelijkertijd een bijdrage levert aan een betere wereld voor iedereen. Maar liefst tien procent van de omzet gaat namelijk naar het goede doel. In de Bobble waterfles zit een filter die het koolstof uit het water haalt. Dat zorgt dat het water heel goed smaakt. U kunt kiezen voor deze fles met filter in diverse kleuren. Kijk eens even online naar welke kleuren uw voorkeur hebben en plaats makkelijk en snel uw bestelling. Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat een betere wereld bestaat bij de gratie van de persoonlijke keuzes van ieder individu. Het maakt wel degelijk uit wat uw keuzes zijn. Zeker door de openstelling van nieuwskanalen kunnen ons kop niet meer in het zand steken. Het leed aan de andere kant van de wereld is onze huiskamers binnengekomen via Twitter, Facebook en televisie. We kunnen niet meer negeren wat er gebeurt en het bijdragen aan een betere wereld door kleine aanpassingen in uw gedrag is dan ook een hele goede keuze. De Bobble waterfles kopen is een hele kleine investering met een groot resultaat. Niet alleen bespaart u zich heel erg veel geld op plastic waterflesjes, ook zorgt u ervoor dat u bijdraagt aan de beschikbaarheid van drinkwater in andere landen en dat is geel erg belangrijk. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Wij bieden u een waterfleswinkel met tal van waterflessen waar u uit kunt kiezen zoals de Bobble waterfles die zorgt voor een filtering van het water tijdens het drinken. Deze Bobble waterfles is een hele mooie keuze, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een van onze andere flessen.

Een betere wereld

Wij streven bij de Waterfleswinkel naar een betere wereld voor iedereen waar iedereen voldoende water kan drinken dat schoon is. Tien procent van omzet gaat naar landen die geen vrije toegang tot gezond water hebben. Probeert u zich eens voor te stellen hoe het moet zijn om iedere dag uren te lopen voor een beetje water. Iedere dag moeten vechten voor het leven. Het is een scenario dat wij ons bijna niet voor kunnen stellen omdat wij alleen maar de kraan hoeven open te draaien om water te krijgen. Het Nederlandse drinkwater is ontzettend schoon en veel mensen hebben er geen idee van dat het water dat uit de kraan komt schoner is en doorgaans strenger wordt gecontroleerd dan het water dat in flessen wordt verpakt. Kies voor de Bobble waterfles en vul deze bij op ieder moment dat het u uitkomt. Stop met het kopen en verspillen van al dat plastic, want u kunt gewoon lekker water uit de kraan drinken. Op onze webwinkel kunt u de Bobble waterfles op ieder moment bestellen. Gelukkig zien wij dat steeds meer mensen overstappen op de aanschaf van flessen die bijgevuld kunnen worden. De Bobble fles komt ook in een speciale sportversie. Bent u sporter? Kijk dan eens naar deze mogelijkheid.


Comments are closed.