Mens en gezondheid

Dankzij Mensendieck therapie in Alkmaar ben ik van mijn rugklachten af

woensdag, 27-2-2019  

Sinds een aantal jaar, merk ik dat ik na een lange dag werken, veel last heb van mijn rug. Dat is heel erg vervelend want daardoor kon ik thuis niet veel meer doen en dat terwijl ik het altijd heel leuk vond om bijvoorbeeld na het werk nog te gaan sporten. Ik wist niet precies waar mijn klachten vandaan kwamen, maar ik wist wel dat ik er graag wat aan wilde gaan doen. Toen ik op een dag iemand hoorde praten over Mensendieck therapie in Alkmaar, trok dit meteen mijn aandacht. Ik hoorde namelijk dat deze persoon vertelde dat hij altijd last had van zijn rug, maar dat hij dankzij Mensendieck therapie in Alkmaar daar geen last meer van had. Dat was precies wat ik graag wilde bereiken en dus heb ik hem eens gevraagd of hij mij deze Mensendieck therapie in Alkmaar misschien ook zou aanraden. Hij hoefde daar niet lang over na te denken. Hij vertelde mij dat hij dit iedereen zou aanraden. Het is namelijk zo dat je dankzij deze Mensendieck therapie in Alkmaar tot inzichten komt die je anders niet snel zou opdoen. Dat gaf mij veel hoop en ik ben daarom meteen een keer naar de site van deze mensen gegaan om te kijken wat zij voor mij konden doen.

Ik raad Mensendieck therapie in Alkmaar iedereen aan

Toen ik eenmaal op de site van pitom ging kijken, las ik dat deze Mensendieck therapie in Alkmaar waarschijnlijk de oplossing zou zijn van mijn pijn. Ik las namelijk dat je bij deze kliniek leert hoe je een betere houding kunt aannemen. Daar had ik wel oren naar en ik heb mijzelf daarom nog diezelfde dag opgegeven voor Mensendieck therapie in Alkmaar. Het fijne aan deze mensen is dat ze je niet lang laten wachten wanneer je met hen wilt gaan werken. Je kunt meteen langskomen en dat is heel fijn als je met pijn zit. Tijdens de eerste sessie gaan zij vooral kijken naar hoe je altijd op een stoel zit. Dat leek mij eerst een beetje vreemd, maar al snel bleek dat veel mensen helemaal verkeerd zitten. Daardoor oefen je altijd teveel druk uit op de rug en daardoor ontstaan ook veel rugklachten. Het kan daarom nuttig zijn om aan een betere houding en al snel merken veel mensen dat ze veel minder pijn ervaren. Dat leidt er weer toe dat er aan het eind van de dag veel meer energie wordt overgehouden. Ik denk dus dat het voor velen zinvol zou zijn eens te kijken naar Mensendieck therapie in Alkmaar.

Mensen voelen zich veel energieker

Ik kan iedereen aanraden om zich in te schrijven voor therapie wanneer u pijnklachten ervaart. U kunt hier namelijk:

  • heel interessante inzichten opdoen over uw houding
  • leren hoe u pijn kunt verminderen
  • meteen terecht wanneer u zich inschrijft

Ik merk dat veel mensen op een dag na een lange dag werken veel meer energie overhouden dan vroeger, voordat ze aan therapie begonnen. Ook ervaren ze vaak veel minder pijn en dat is allemaal heel prettig om te merken. Meer weten? Kijk even op pitom.nl.


Comments are closed.