Mens en gezondheid

Deze biologische groothandel verkoopt ook superfoods

zaterdag, 6-6-2020  

Voor iedereen die op zoek is naar een biologische groothandel waar je allerlei voedingsmiddelen in grote hoeveelheden kunt inkopen is er vehgroshop. Daar hebben ze een super groot assortiment producten, dat je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld:

  • Om je eigen label/merk superfoods op te zetten
  • Om aan te bieden in je supermarkt
  • Voor een verpakkingsvrije winkel

De voedingsmiddelen die deze biologische groothandel aanbiedt worden namelijk indien gewenst in bulk geleverd, maar je kunt ze ook door hen laten verpakken. In het tweede geval kunnen ze zelfs speciaal voor jou een verpakking ontwikkelen, en daar hebben ze heel veel keus in. Als je bijvoorbeeld een merk superfoods op de markt wilt gaan brengen dan is zo’n handige stazak erg handig. Deze is gemakkelijk op te bergen, hij ziet er mooi uit en je kunt hem heel eenvoudig openen en sluiten, ook niet onbelangrijk. Als je kiest voor zo’n stazak om je producten in aan te bieden kun je bij Vehgro zelfs kiezen uit diverse materialen. En uiteraard verzorgen ze ook de bedrukking van de zak, zodat je echt een eigen merkproduct hebt en geen neutrale verpakking. Deze biologische groothandel kan dus echt het gehele proces van zowel inkoop als verpakken voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op bijvoorbeeld marketing en acquisitie. Het feit dat Vehgro ook het verpakken van de producten voor je kan verzorgen is de reden dat veel mensen voor hen kiezen. Het is immers wel zo prettig als je maar bij één adres aan hoeft te kloppen voor het volledige proces van inkoop, afwegen en verpakken. Vehgro biedt wat dat betreft echt een heel complete service.

Biologische groothandel voor verpakkingsvrije winkel

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld: Verpakkingsvrije winkels. In deze winkels kunnen mensen met hun eigen glazen potjes of bakjes terecht om producten te kopen zonder verpakking. Als je dit ook wilt opzetten dan kun je bij deze biologische groothandel terecht voor je voorraad. Daar kunnen ze je namelijk super veel biologische voedingsmiddelen in bulk leveren, uiteraard in een grootverpakking die niet belastend is voor het milieu. Vervolgens kun je deze producten zelf in een grote bak doen die je in de winkel hebt staan, waarna mensen er uit kunnen scheppen. Dit concept wordt steeds populairder en dat is maar goed ook! We gebruiken namelijk met zijn allen veel teveel plastic en het wordt tijd dat daar verandering in komt. Deze biologische groothandel draagt er graag zijn steentje aan bij.

Dropshipping door een biologische groothandel

Heb je zelf geen winkel maar wil je juist je eigen merk biologische voedingsmiddelen leveren aan andere winkels? Dan ben je bij Vehgro ook aan het juiste adres. Ze doen namelijk ook aan dropshipping. Dit wil zeggen dat zij je voorraad bewaren en naar je klanten (de winkels) sturen wanneer deze bij jou een order plaatsen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de marketing en acquisitie, maar het volledige proces van inkoop, verpakken en verzenden doet Vehgro voor je. Dat is nog eens een top service van deze groothandel met biologische producten!]Lees meer…


Comments are closed.