Nieuws

Een horeca afzuigkap laten plaatsen

donderdag, 24-11-2016  

Wanneer u werkt in de horeca en een eigen zaak hebt, is het goed om met de beste apparatuur te werken. Hierdoor heeft u niet alleen lange tijd profijt van uw zaak, maar kunt u er ook op rekenen dat u niet voordurend geld hoeft uit te geven aan iets nieuws. Wanneer bijvoorbeeld een afzuigkap kapot gaat, kost dat in de meeste gevallen wel een paar centen. U kunt dan maar beter meteen een goede kap aanschaffen die ook nog eens lange tijd mee gaat. Wanneer u zelf niet veel kennis heeft van het monteren van een afzuigkap, is het verstandig om een bedrijf in te schakelen dat wel veel ervaring heeft. Bij Horeca Ventilatie Shop weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Hier heeft u ook een groot assortiment aan afzuigkappen. Een goede horeca afzuigkap kunt u dus meteen kopen e laten plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u:

  • Kunt rekenen op uitstekende montage
  • Een horeca afzuigkap krijgt die perfect past
  • Weinig betaalt voor goede service

Met deze voordelen is het dus zeker verstandig om niet zelf aan de slag te gaan, maar om snel iemand in te huren. U kunt bijvoorbeeld kijken naar professionele montage van uw horeca afzuigkap. De deskundige monteurs komen langs bij uw horecabedrijf om de nieuwe horeca afzuigkap te installeren. Om de garantie van twee jaar te behouden, moet u er voor zorgen dat alles perfect is aangesloten. Wanneer dat niet het geval is, kan er ook geen garantie op het product worden gegeven. Dat is natuurlijk zeer vervelend. Het inschakelen van een goede monteur is dus voor meerdere redenen belangrijk. Een goede horeca afzuigkap zorgt er voor dat u geen last heeft van vieze luchtjes onder het koken. Dat is voor u en voor uw personeel natuurlijk heel erg belangrijk, maar wanneer u gebruik maakt van een open keuken, mag het al helemaal niet gaan ruiken. Uw gasten zouden dan minder snel terug kunnen komen, omdat hun kleding en haren voortdurend naar vet ruiken. Kies daarom altijd voor de beste aansluiting van uw horeca afzuigkap. Ook voor goed advies kunt u altijd terecht bij de Horeca Ventilatie Shop. U blijft hierdoor ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De juiste instellingen voor de horeca afzuigkap

Zodra u de horeca afzuigkap heeft besteld, is het tijd om de monteur zijn of haar gang te laten gaan. In de meeste gevallen gebeurt de installatie heel snel, waardoor u dezelfde dag nog gebruik kunt maken van de nieuwe afzuigkap. U kunt dus zonder enige moeite uw restaurant of keuken helemaal opzetten met de beste apparatuur. Zorg daarnaast altijd voor goed onderhoud van uw horeca afzuigkap. Het is niet goed om deze altijd maar te laten draaien zonder dat u er zo nu en dan eens naar kijkt. Ook moet de horeca afzuigkap goed worden schoongemaakt. Kies altijd voor de reinigingsmiddelen die speciaal voor deze afzuigkappen op de markt zijn gebracht. Ga dus niet zomaar aan de slag met spullen die het materiaal zouden kunnen beschadigen.

Snel bestellen in de webshop

In de webshop vindt u alle modellen waar u uit kunt kiezen. Hierdoor krijgt u ook meteen een duidelijk overzicht van de vele mogelijkheden. Kijk dus altijd naar het model, maar vooral ook naar de juiste afmetingen. Hierdoor kunt u nooit in de fout gaan bij de bestelling. Overal staat precies aangegeven hoe groot de horeca afzuigkap is. Neem voor vragen gerust contact op. U wordt snel verder geholpen en kunt dan ook meteen de montage service benaderen voor uw afzuigkap.


Comments are closed.