Nieuws

Een prachtige en heerlijke bruidstaart bestellen?

vrijdag, 3-6-2016  

janbanket - bruidstaart bestellenAls u binnenkort gaat trouwen of als u als ceremoniemeester betrokken bent bij een trouwerij dan is het natuurlijk nodig om voor die tijd heel veel dingen te regelen. Een bruidstaart bestellen is daar zeker één van, want wat is een trouwerij zonder een prachtige taart? Via onze website Janbanket.nl kunt u eenvoudig en snel een bruidstaart bestellen zodat deze op de dag van uw trouwerij afgeleverd kan worden. Zonder uitzondering maken wij prachtige en heerlijke taarten en wij maken deze altijd groot genoeg zodat iedereen op uw bruiloft er van kan genieten. Een bruidstaart bestellen bij ons is bovendien zeker niet duur als het u vergelijkt met andere aanbieders van soortgelijke producten. Wij weten dat een bruiloft al duur genoeg is en daarom is het altijd gunstig om voor ons te kiezen als u niet wilt dat een bruidstaart bestellen te duur gaat worden. Als u bij ons online of telefonisch een taart aanvraagt kunnen wij er voor zorgen dat wij uw wensen meenemen. Een bruidstaart bestellen kan bij ons dus altijd precies zoals u dit wilt. Ook als u hier niet echt specifieke ideeën over heeft kunnen wij u uitstekend helpen. Wij hebben namelijk ook veel ontwerpen beschikbaar waar u uit kunt kiezen en daarnaast is het mogelijk om globale wensen door te geven en onze banketbakkers de details te laten invullen. U kunt er op rekenen dat een bruidstaart bestellen bij ons altijd resulteert in een zeer tevreden bruidspaar en gasten die onder de indruk zullen zijn van onze producten. Iedere taart die wij maken is uniek en is toegespitst op uw wensen. Hierdoor is elke taart die wij maken een bijzonder stuk waar wij dan ook veel liefde en tijd in stoppen. In een straal van 50 kilometer rondom Veenendaal bezorgen wij onze taarten, dus als u in die omgeving binnenkort in het huwelijksbootje stapt dan kunt u bij ons uitstekend een bruidstaart bestellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij onze winkel langs te komen om met eigen ogen te zien wat wij allemaal voor u kunnen maken.

Snel en eenvoudig een bruidstaart bestellen

Omdat wij zowel online als offline werken is het voor een ieder mogelijk om de voor hem of haar beste methode te kiezen. U kunt eenvoudig een formulier invullen via onze website, maar u kunt natuurlijk ook langskomen of even met ons bellen. Op die manier kunnen wij er voor zorgen dat al uw wensen worden meegenomen in de taarten. Een bruidstaart bestellen kost bij ons dan ook niet veel tijd want wij weten dat het al druk genoeg is in de periode rondom uw bruiloft. Als u bijvoorbeeld op Google prachtige taarten hebt gevonden en graag iets dergelijks wilt dan kunt u dit altijd aan ons doorsturen. Wij zullen dan ons best doen om dit zo mooi mogelijk na te maken en uiteraard zorgen wij altijd voor een heerlijke smaak. Een bruidstaart bestellen kan dus altijd exact naar uw wensen en daarom hebben wij al veel tevreden klanten gehad in het verleden. De meeste taarten die wij maken zijn voor ongeveer 70 personen, maar ook als u meer gasten verwacht dan kunnen wij u verbazen met de geschikte producten. Het is daarnaast ook mogelijk om voor bijvoorbeeld bruidsgebak te kiezen zodat iedereen een eigen klein taartje krijgt. Ook een ijstaart kunnen wij zeker voor u maken. Kijk daarom vooral eens rond op onze website om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen als het gaat om een bruidstaart bestellen. U zult zien dat wij heel veel opties bieden en hier bovendien schappelijke prijzen voor vragen. Het proeven en/of bekijken van de taarten kan natuurlijk altijd in onze prachtige winkel, dus kom gerust eens bij ons langs! Naast een bruidstaart bestellen kunt u ook op ons rekenen als u bijvoorbeeld de volgende producten wilt:

  • Geboortetaart
  • Diverse chocolaterie producten
  • Taarten en vlaaien
  • Gebakjes

Ook als er bijvoorbeeld iemand jarig is kunt u dus uitstekend bij ons terecht. Wij maken veel verschillende soorten taarten, vlaaien en gebakjes en er zit dus voor iedereen wel iets tussen. Zonder uitzondering is niet alleen de kwaliteit van de smaak die wij bieden heel hoog, maar wij zorgen er natuurlijk ook altijd voor dat alles er prachtig uit zal zien. Wilt u dus een bruidstaart bestellen en er zeker van zijn dat deze prachtig gaat worden en aan al uw wensen zal voldoen? Kijk dan gerust eens op onze site om te bekijken wat wij in het verleden hebben gemaakt of neem direct contact met ons op of kom eens langs. Wij helpen u graag om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Ruime ervaring in de banketbakkerij

Jan Bos de banketspecialist is al meer dan 28 jaar bezig in het banketbakkers vak en kan dus met recht een zeer ervaren bakker worden genoemd. Prachtige taarten en gebakjes maken zijn voor hem zeker geen probleem en dus ook een bruidstaart bestellen kan hier uitstekend. Het maken van dit soort taarten is zelfs een specialiteit van de zaak en daarom kunt u nergens beter dit soort producten bestellen dan bij ons. Wij zorgen er voor dat alles er prachtig uit komt te zien en dat de smaak heerlijk zal zijn. Daarnaast bezorgen wij op locatie zodat u er zelf helemaal geen werk meer van heeft. Bestel dus vandaag nog en neem contact met ons op om uw wensen door te geven.


Comments are closed.