Vrije tijd en Hobby

Een zeer opvallende dansschool in Amersfoort

donderdag, 1-2-2018  

Wilt u graag dat een dansschool in Amersfoort naar u toekomt? Dan moet u echt even op onze website kijken want onze dansschool uit Amersfoort biedt unieke workshops aan voor scholieren maar ook aan paren die binnenkort in het huwelijksbootje gaan stappen. Het is belangrijk om vroeg in het leven te beginnen met bewegen op muziek. U kunt kinderen dankzij deze dansschool in Amersfoort de basisbeginselen leren. Ze leren diverse ritmes en hoe daar op te bewegen. Hun motoriek wordt erdoor gesterkt en ze krijgen wellicht zin om zelf muziek te gaan maken, om te zingen en natuurlijk om op dansles te gaan. Deze bijzondere workshops bestaan doorgaans uit vier lessen van een uur en kunnen zowel in groep 1 als in groep 8 gegeven worden. Ook voor de middelbare school biedt deze dansschool uit Amersfoort overigens een keur aan fantastische activiteiten aan dus er is voor ieder wat wils te boeken. Tijdens workshop komt er een professional om de kinderen op een speelse manier aan hun motorische en fysieke vaardigheden te laten werken. Daar zullen ze ook in hun latere leven absoluut de vruchten van kunnen plukken. Kijk dus snel even op dansles-amersfoort.nl. en neem telefonisch dan wel via de mail contact met ons op als u benieuwd bent wat we precies voor u of voor uw school kunnen betekenen. We geven u graag een prijsopgave waar we natuurlijk vanaf kunnen wijken. Zo is het ook zeker mogelijk om het aantal workshops te verkorten of juist te verlengen als het goed is bevallen.

Deze dansschool in Amersfoort komt naar u toe!

Naast het feit dat deze dansschool in Amersfoort afwijkt van de reguliere dansscholen in de zin dat u ons niet kunt bezoeken maar dat we juist naar u toekomen, is het niet enkel een dansschool in Amersfoort. Want we kunnen ook bij u in de regio langskomen. Mocht u een school hebben in Baarn, Soest, De Bilt of Leusden dan mag u ook zeker rekenen op de vakkennis van deze dansschool in Amersfoort. En niet alleen verzorgen we allerlei thematische workshops voor de jongsten onder ons. Zo kunnen we ook mensen met een angststoornis helpen. Mensen die bang zijn op de dansvloer en geen pas durven te zetten helpen we over deze vorm van pleinvrees, ook wel agorafobie genoemd, heen. Het komt nog vaker voor dat we verloofde stelletjes helpen. Want u moet natuurlijk op uw bruiloft de dans op het eindfeest openen. Ziet u daar als een berg tegenop? Of bent u juist dol op dansen maar vindt u het moeilijk om de juiste choreografie samen te stellen? Ook dan komt de kennis van deze dansschool in Amersfoort vast en zeker als geroepen.

  • We denken namelijk graag mee over de muziek, de sfeer die de dans moet oproepen en het ritme waarop u het beste kunt gaan dansen.
  • Is hiphop de juiste keuze? Kiest u voor een klassieke wals of is line dancing wellicht een betere optie voor u beiden?
  • We komen graag bij u thuis langs om u te leren dansen zodat u de sterren van de hemel danst en iedereen verbluft op uw eigen huwelijk!

Ontwikkel motorische vaardigheden via dans

Een dansschool in Amersfoort zoals Dans Projecten zult u elders niet zo snel kunnen vinden. We zijn dan ook bijzonder trots op deze opzet en we hopen dat u er ook een keer gebruik van wilt komen maken. Bij vragen weet u ons vanaf nu te vinden. U kunt hier niet vroeg genoeg mee beginnen want dansen is natuurlijk een gezonde bezigheid voor basisschoolkinderen.


Comments are closed.