Nieuws

Elektrische handdrogers

woensdag, 2-9-2015  

Horecaworld - Elektrische HandendrogersIndien u op zoek bent naar elektrische handdrogers bent u bij Horecaworld aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan elektrische handdrogers. Tegenwoordig zijn deze in de horecawereld bijna niet meer weg te denken. Ze worden door klanten vaak gezien als modern en luxe. Wellicht overweegt u daarom om elektrische handdrogers aan te schaffen voor uw hotel, restaurant of café. Elektrische handdrogers zijn machines die handen op een automatische wijze drogen met behulp van warme lucht. Ze gaan aan zodra er handen in het apparaat zijn, en uit wanneer deze er weer uit worden gehaald. Dit gebeurt door middel van een infrarood sensor. Op deze manier zijn ze alleen aan op het moment dat dat nodig is, en hoeft u niets aan te raken na het wassen van uw handen. Elektrische handdrogers worden gebruikt om natte handen te drogen. Ze doen dit door warme lucht over de handen te blazen. Dit doet het water namelijk verdampen. Sommigen hebben bovendien een filter dat bacteriën tegenhoudt, waardoor de lucht die over de handen wordt geblazen helemaal schoon is en dit een uiterst hygiënische manier is om de handen droog te krijgen. Horecaworld heeft verschillende soorten elektrische handdrogers. Zo hebben wij varianten waar u uw handen onder dient te houden en waar uw handen in geplaatst kunnen worden. Ook komen ze in verschillende kleuren, vormen, materiaalsoorten en prijscategorieën.

De voordelen van elektrische handdrogers

Er zijn samenvattend twee belangrijke alternatieven op elektrische handdrogers: gewone handdoeken en papieren handdoekjes. Gewone handdoeken worden tegenwoordig nauwelijks nog gebruikt in horecavoorzieningen. Dit is voornamelijk omdat de elektrische handdrogers en papieren handdoekjes beide hygiënischer zijn dan gewone handdoeken. Bovendien staat een handdoek vaak iets slordiger. Tegenwoordig komen de andere twee vormen daarom vaker voor. Elektrische handdrogers hebben ook een aantal voordelen ten opzichte van papieren handdoekjes, te weten:

  • beter voor het milieu
  • minder werk
  • kan uiteindelijk goedkoper zijn
  • hygiënischer, mits met filter
  • werken snel
  • weinig ruimte
  • oogt mooier en moderner

Ten eerste zijn elektrische handdrogers beter voor het milieu. Dit is omdat ze geen afval produceren. De hoeveelheid afval aan papier die een papieren handdoekjesautomaat veroorzaakt kan namelijk enorm zijn. Daarnaast zorgt het feit dat een elektrische handdroger geen afval heeft ervoor dat u minder werk van deze optie heeft. Dit scheelt u of uw werknemers in totaal veel tijd. Een voordeel dat hieraan gelinkt is, is dat een elektrische handdroger uiteindelijk goedkoper kan zijn. U hoeft namelijk niet steeds papier aan te schaffen en uw werknemers kunnen hun betaalde werktijd aan andere dingen besteden. Een vierde argument is dat elektrische handdrogers hygiënischer kunnen zijn. Of dit het geval is hangt af van of er een filter in het apparaat zit. Dit filter zorgt er namelijk voor dat de lucht vrij is van bacteriën, en dus uiterst schoon. Indien het apparaat geen filter bevat zitten er wel bacteriën in het apparaat. Belangrijk om te weten is echter dat deze bacteriën in principe niet gevaarlijk zijn. Overal om ons heen zijn van nature namelijk bacteriën. Het kan echter natuurlijk dat uw klanten hygiëne hoog in het vaandel hebben. In dat geval is een elektrische handdroger met filter de ideale oplossing. Een ander voordeel van elektrische handdrogers is dat ze snel werken. In minder dan 10 seconden drogen ze uw handen namelijk. Bovendien nemen ze weinig ruimte in, in tegenstelling tot een papieren handdoekjesautomaat. Hiervoor moet u naast de automaat ook een prullenbak hebben staan. Een elektrische oplossing is ruimtelijk gezien dus efficiënter, wat van belang kan zijn indien u weinig ruimte heeft in de toiletten van uw horecabedrijf. Tot slot ogen elektrische handdrogers vaak mooier en moderner dan het papieren alternatief. Mooier omdat er geen onfrisse, gebruikte papieren zakdoekjes in of zelfs naast een prullenbak rondslingeren en omdat wij apparaten met strakke designs hebben. Daarnaast associëren mensen elektrische handdrogers met luxe en modern, en papieren of gewone handdoeken met ouderwets.

Wat kunt u verwachten van Horecaworld?

Horecaworld heeft een ontzettend ruim assortiment aan producten voor horecabedrijven. Deze zijn uitgestald in onze showroom van 800 m2, zodat u ze kunt zien voordat u een keuze maakt. Hier zijn ook onze elektrische handdrogers te bezichtigen. Op deze manier kunt u eerst de producten bekijken en beoordelen in de showroom, waarna u van huis uit rustig de producten die in de smaak vielen op onze website naast elkaar kunt zetten en de voor- en nadelen tegen elkaar kunt afwegen. Bovendien kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor gratis advies, onze medewerkers staan u graag te woord. Wij willen u op deze manier zo goed mogelijk helpen om een juiste keuze te maken. U kunt uw producten vervolgens online bestellen, waarna deze gratis worden thuisbezorgd bij een besteding boven de 30 euro. Dit scheelt u een hoop tijd, wat voor horecaondernemers vaak een schaars goed is. De producten worden vervolgens binnen 1 of 2 dagen op de gewenste locatie geleverd. U kunt via de website veilig betalen op de manier die u zelf het prettigst vindt. Ook krijgt u bij ons standaard een jaar garantie op onze producten. Bovendien hebben wij een technische dienst die voor u paraat staat bij storingen. Om deze te melden of om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een storingformulier invullen. Op deze manier proberen wij u ook na aankoop van uw product zo goed mogelijk tot dienst te zijn.


Comments are closed.