Mens en gezondheid

Glucosemeter kopen

zaterdag, 1-9-2018  

Wordt het tijd voor een nieuwe glucosemeter kopen? Via de website Diabetesvoordeel.nl vindt u allerlei soorten meters die geschikt zijn voor het meten van uw bloedglucose. Belangrijk is dat dit goed wordt gedaan en dat de meter goed werkt. Daarom kan het geen kwaad uw meter zo nu en dan te vervangen. Mocht het voor u de eerste keer zijn dat u een meter voor uw glucose moet aanschaffen, dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van de webshop Diabetesvoordeel. Naast glucosemeters hebben zij meerdere artikelen in het assortiment die nodig kunnen zijn als u diabetes heeft. Bij deze ziekte is het onder meer belangrijk dat u uw bloedwaarden goed in de gaten houdt. Met een glucosemeter kopen heeft u daarmee al de eerste stap genomen. Heel duur zijn ze gelukkig niet. Voor een betaalbaar bedrag heeft u al een meter thuis om uw bloedwaarde te screenen. Naast deze meters kunt u hier ook de teststrips kopen die goed met de meter samengaan. Mochten deze niet inbegrepen zitten, dan kunt u de gepaste strips bestellen. In de omschrijving staat welke strips u nodig heeft. Vaak is dat merkgebonden. Let daar goed op als u de glucosemeter kopen combineert met het aanschaffen van de teststrips.

Glucosemeter kopen, altijd een bij de hand

Een glucosemeter kopen moet op tijd gebeuren. Met diabetes is een tijdige meting van het bloedglucose noodzakelijk en het moet niet voorkomen dat de huidige meter kapot is. Of dat u zonder komt te zitten. Daarom is het prettig dat u wanneer nodig een nieuw of extra exemplaar kunt aanschaffen. Op Diabetesvoordeel.nl zijn ook nog heel veel soorten te krijgen. Bekijk goed welke type het beste voor u geschikt is bij glucosemeter kopen. Voorbeelden van producten zijn:

  • Startset Diatesse Xper
  • Startset Accu-Chek Performa met of zonder de teststrips
  • Startset Bayer Contour TS met of zonder teststrips

Het is duidelijk dat een meter gepaard gaat met de aanschaf van de starterset. Mocht de diabetes bij u recent te zijn vastgesteld, dan is dit een goed product om te kopen. Zeker de soorten waar ook de teststrips bij zitten. Mogelijk dat deze meter toch niet geschikt voor u is. Hier komt u pas achter als u de meter in bezit hebt, na de glucosemeter kopen. In dat geval kunt u bij de volgende bestelling de andere uitvoering kopen. U hoeft niet bang te zijn dat u dan te veel meters in huis hebt. Het kan erg handig zijn om juist meerdere meters te hebben. Zo kunt u er altijd een meenemen om in noodgevallen uw bloed te testen.

Voor meer informatie

Bij ieder product staat een beschrijving met daarin de eigenschappen die u kunnen helpen bij een glucosemeter kopen. Mocht u toch met vragen zitten, stel deze gerust via e-mail of telefoon. Het gaat hier tenslotte om uw gezondheid en daarvoor is het belangrijk dat er geen sprake is van onduidelijkheden. Op de website van Diabetesvoordeel staan de contactgegevens weergegeven. Van maandag tot en met vrijdag zijn zij tussen 9.00 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Indien het u tijdens deze tijden niet lukt met ze in contact te komen, dan is het altijd mogelijk terug te vallen op de e-mail. Met name als de glucosemeter kopen voor u helemaal nieuw is, dan is het voor te stellen dat een contact u gerust stelt. Mocht u inderdaad de verkeerde hebben besteld, dan is het mogelijk het product te retourneren. Zoals eerder aangegeven, kunt u deze ook bewaren als reserve. Ga naar Diabetesvoordeel.nl en maak gebruik van de service en kennis op het gebied van diabetesproducten. Lees meer…


Comments are closed.