Vrije tijd en Hobby

Kom naar de all you can eat in Zwijndrecht

donderdag, 18-1-2018  

Het zal u niet ontgaan zijn, restaurants waar u binnen een tijdsbestek van 2 à 3 uur onbeperkt kunt eten en soms ook drinken, zijn hot. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond maar ons all you can eat restaurant in Zwijndrecht bestaat al meer dan 8 jaar. We zijn één van de eersten met dit concept in Nederland en dat heeft ons zeker geen windeieren gelegd. Toch hopen we van harte dat we ook u eens hier mogen ontmoeten want all you can eat in Zwijndrecht bij restaurant-aandemaas.nl is sfeervol, gezellig en op de kaart is er voor ieder wat wils te vinden. Een all you can eat in Zwijndrecht als de onze zult u elders dan ook niet zo snel vinden. Als u als leek aan all you can eat in Zwijndrecht denkt, dan verwacht u misschien diverse gerechten uit de verschillende delen van de wereld of misschien enkel Chinees en Indonesische voedsel. Maar wij hebben ons toegelegd op de Japanse keuken. Weliswaar is dit ook Oosters, maar de Japanners kennen een geheel andere traditie dan de reeds genoemde landen. In tegenstelling tot China en andere Aziatische landen ligt de nadruk veel meer op vis. En sushi is daar natuurlijk het bekendste voorbeeld van. In onze all you can eat in Zwijndrecht gaat het dan ook om de kleine hapjes. De visrollen zijn erg populair maar u kunt ook kleine stokjes met vlees waaronder kip en rund bestellen. Uiteraard is er voor de vegetariër ook van alles mogelijk. Denk aan groenterollen, soepjes en lekkere krokante rijstgerechten. Deze all you can eat in Zwijndrecht is dan ook voor iedereen, jong en oud!

Bij deze all you can eat in Zwijndrecht zal het u aan niets ontbreken

Wist u dat u bij deze all you can eat in Zwijndrecht niet alleen maar kunt komen eten, maar dat u ook kunt afhalen? Online en telefonisch kunt u tijdens openingstijden uw bestelling aan ons doorgeven en dan zetten we het zo spoedig mogelijk voor u klaar. Liever in deze all you can eat in Zwijndrecht bestellen en eventjes wachten? Uiteraard doen we daar ook beslist niet moeilijk over. Onze kaart is in principe verdeeld in drie overkoepelende categorieën:

  • Sushi,
  • Seafood,
  • En grill.

Daarbinnen vindt u daadwerkelijk een keur aan heerlijke lekkernijen. Weliswaar bieden we erg veel vishapjes en gerechtjes aan, het zal u zeker niet aan vleesgerechten ontberen. Dit willen we wel even speciaal benoemen omdat men vaak ten onrechte denkt dat er enkel vis op het menu staat in de Japanse keuken. Wist u dat u maar liefst 7 dagen per week en alle dagen van het jaar van harte welkom bent? Dat betekent dat u ook met de kerstdagen nu een lekker en goedkoop restaurant kent waar u met uw gehele familie heerlijk kunt lunchen en/of dineren. En het is de ideale manier om uw kinderen ook aan de vis te krijgen.

We bieden u nu al meer dan 100 verschillende gerechten aan

U kunt online direct reserveren. Wilt u graag op een feestdag diverse tafels reserveren? Dan kunt u er maar beter zo snel mogelijk bij zijn want vol is vol. Natuurlijk staat het u vrij om uw vragen over de boekingen of over bepaalde hapjes te stellen via de mail, de telefoon of zelfs via Facebook Messenger. Via dat sociale medium houden we u trouwens graag op de hoogte van veranderingen op de menukaart en speciale tijdelijke acties die u niet wilt missen. Vergeet dus niet om deze website te bookmarken! Lees meer…


Comments are closed.