Vrije tijd en Hobby

Mijn kind zit op drumles in Amsterdam

woensdag, 14-2-2018  

Toen ik vroeger jong was, mocht ik van mijn ouders niets met muziek gaan doen. Ik kom namelijk uit een familie van artsen en notarissen en die waren van mening dat kunst helemaal niet belangrijk was en dat kleine kinderen uberhaupt niets zouden hebben aan kunst. Dat vond ik altijd heel erg vervelend en ik heb mij daarom ook al op jonge leeftijd voorgenomen dat wanneer ik ooit kinderen zou krijgen, ik hen nooit zou verbieden om iets met muziek te gaan doen. Vijf jaar geleden heb ik een dochter gekregen en ik had meteen al wel in de gaten dat zij veel van muziek hield. Toen zij mij vorig jaar vroeg of zij misschien op drumles in Amsterdam zou mogen, heb ik haar dit ook meteen toegezegd. Misschien klinkt het wat vreemd dat mijn dochter zo specifiek vroeg naar drumles in Amsterdam, maar wij wonen in deze stad dus is het ook het meest logisch om hier drumles in Amsterdam te komen volgen. Ik ben even op zoek gegaan naar mogelijkheden om voor haar drumles in Amsterdam te regelen, maar dit was lang niet zo eenvoudig als dat het misschien klinkt. Het was namelijk zo dat ik al heel snel in de gaten kreeg dat er heel veel mogelijkheden zijn wanneer het gaat over het krijgen van drumles in Amsterdam, maar ik wilde wel dat mijn dochter goed onderwezen zou worden. Vandaar dat ik liever drumles in Amsterdam zou willen nemen voor mijn dochter bij iemand die van wanten wist. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden en ik kan u vertellen dat ik op deze manier heel veel interessante mogelijkheden heb weten te vinden waar ik heel veel profijt van heb kunnen hebben. Ik ben namelijk uiteindelijk in zee gegaan met de mensen van Drumdrumdrum.nl. Deze mensen leken mij heel erg geschikt om mijn dochter te onderwijzen en ik heb bij hen dan ook snel drumles in Amsterdam aangevraagd.

Mijn dochter geniet van haar drumles in Amsterdam

Toen ik eenmaal op de site van Drumdrumdrum.nl terecht was gekomen, zag ik al heel snel dat men hier heel veel interessante mogelijkheden aanbood. Dat was ook precies waar ik naar op zoek was en vandaar dat ik het heel erg prettig vond om te zien wat ik hier allemaal aan interessante lessen kon boeken. Ik was op zoek naar drumles in Amsterdam, maar ik zag dat deze mensen bijvoorbeeld ook les gaven in djembe. Dat vond ik ook heel erg leuk om te merken ook omdat ik hierdoor de zekerheid had dat mijn dochter met meer richtingen te maken zou kunnen krijgen. Dat gun ik haar van harte want ik merk aan alles dat het een leergierig kind is en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden wanneer ik haar zou kunnen laten beginnen met de lessen. Ik kan u zeggen dat ik het heel fijn vond om te merken dat ik haar al de volgende week kon sturen. Dat was precies wat ik haar gunde en ik heb het haar daarom ook meteen verteld. Zij vond dit heel erg leuk om te horen.

Ik ben zeer tevreden over dit instituut

Mijn dochter volgt nu ruim een paar maanden lessen bij Drumdrumdrum.nl en dat bevalt haar heel erg goed, ze heeft erg veel plezier in de lessen. Ik kan dus zeggen dat:

  • ze heel blij is dat ze bij Drumdrumdrum.nl lessen volgt
  • ik hier eveneens heel erg blij om ben
  • ik dit instituut aan iedereen van harte zou willen aanbevelen
  • lees meer…


Comments are closed.