Vrije tijd en Hobby

Online een e sigaret kopen

maandag, 19-8-2019  

Als u wilt stoppen met roken kan dat best een lastig proces zijn. Het is niet alleen de verslaving aan tabak die het uw lichaam moeilijk gaat maken, maar ook simpelweg de gewoonte. U pakt nu eenmal om de zoveel tijd een sigaretje en die handeling verdwijnt dan uit je routine, dat kan best een beetje onwennig zijn. Als u het proces van stoppen met roken gemakkelijker wilt maken zou u eens kunnen denken aan een e sigaret, bijvoorbeeld uit de webshop van EA-sigaret. Daarmee vervang je namelijk de handeling waarbij je normaal gesproken een normale sigaret rookt, met het roken van een e sigaret. Dit is vele malen minder ongezond omdat je in feite geen rook inademt, maar damp. Hoe het precies werkt kun je het beste even lezen op EA-sigaret.nl, maar in feite is het als volgt: Ten eerste komt er zoals eerder gezegd geen echte rook aan te pas, maar damp. Daarom worden e-sigaretten ook wel dampers genoemd. Deze wordt gemaakt door de elektrische sigaret te vullen met een speciale e liquid. Deze damp adem je vervolgens in, net zoals je de rook van een normale sigaret zou inademen. Een e sigaret kopen is hierdoor veel minder schadelijk omdat de stofjes in de damp ervan veel minder ongezond zijn. Het is immers damp, en geen echte rook. En dat is niet echt schadelijk. 

Welke e sigaret kiezen?

Als je wilt starten met het roken van een e sigaret in plaats van echte sigaretten kun je het beste alle benodigde informatie lezen op EA-sigaret.nl. Daar vind je namelijk een uitgebreide uitleg over alle types e-sigaretten en welke voor jou het meest geschikt is. Er zijn namelijk meerdere soorten op de markt, en wat het beste bij jou past hangt af van een aantal factoren. De types e-sigaretten zijn als volgt:

  • Eenvoudige e sigaret MTL
  • POD elektrische sigaret
  • DL (Subohm)
  • MOD / Boxmod
  • Cartridge elektrische sigaret

Al deze namen klinken wellicht een beetje abstract, maar op de website van EA-sigaret vind je echt genoeg informatie over al deze types elektrische sigaretten. Het is belangrijk dat je wanneer je voor het eerst een e sigaret wilt gaan roken je een type kiest dat niet zo sterk en zwaar rookt (dampt). De techniek is namelijk net ietsje anders dan die van het roken van echte sigaretten, en je moet het in feite een beetje onder de knie krijgen voordat je zwaardere exemplaren gaat roken. het kan dus geen kwaad even een maandje te oefenen met een eenvoudige e sigaret en pas daarna over te stappen op een duurder exemplaar met meer opties en hogere dampproductie.

Online starterskit elektrische sigaret

Wat je natuurlijk ook kunt doen is een handige starterskit bestellen, met daarin een eenvoudige e sigaret, e liquids, batterijen en uitleg over elektrisch roken (oftewel dampen). Deze pakketjes zijn door EA-sigaret speciaal samengesteld voor mensen die willen starten met elektrisch roken, en qua prijs ietsje voordeliger dan wanneer je al deze items los zou bestellen. Dit maakt zo’n startersset voor elektrisch roken heel interessant. Bestel hem nu en stop vandaag nog met het roken van de vele male ongezondere, normale sigaretten! Lees meer…


Comments are closed.