Nieuws

Onze gevogeltespecialiteiten zijn een lust voor het oog

zondag, 12-2-2017  

Gevogeltespecialiteiten zijn er in alle soorten en maten. Zo vindt u bij moormann.nl een keur aan vogels die we bewerkt en onbewerkt leveren aan cateraars, groothandelaren, de retail en foodservice. Kortom: aan kleine en grote opkopers die het vervolgens weer verder bewerken of doorverkopen aan restaurants, instellingen, slagers en supermarkten. Om wat voor redenen u dan ook op zoek bent naar gevogeltespecialiteiten, bij Cuno Moormann & Zn. werken we graag op maat. Sterker nog, als de gewenste gevogeltespecialiteiten niet te vinden zijn dan moet u dat zo spoedig mogelijk laten weten. We kunnen wellicht een exotische vogel importeren of een vogel zodanig bewerken dat het aan uw wensen voldoet. Het is zelfs mogelijk om een eigen unieke private label toe te voegen zodat de consument uw merk in een oogopslag kan herkennen. Als u bij onze gevogelte kijkt dan vindt u er vele gevogeltespecialiteiten zoals parelhoenen, struisvogels, eenden en gans. We bewerken deze gevogeltespecialiteiten tot diverse lekkernijen waaronder:

  • Tournedos van fazant, struisvogel en parelhoen,
  • Uiteenlopende gerookt en koud gerookt gevogelte,
  • Gekonfijte en gegrilde kip en kalkoen,
  • En vele biologische producten waaronder scharrelvlees.

Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. En u weet wat u nu kunt doen als uw gevogeltespecialiteiten niet in ons assortiment zitten: contact met ons opnemen en uw wensen en ideeën aan ons laten weten.

We hebben zowel biologische of scharrel gevogeltespecialiteiten

Vlees en kip zijn lekker, daar kunnen we kort over zijn. Toch verdienen dieren een beter leven. Daarom proberen we zoveel mogelijk duurzame en biologische producten in te kopen die voldoen aan het biologische Skal keurmerk. Dan weet u zeker dat deze dieren een prettig en relatief lang leven hebben gehad. Het aantrekken van dergelijke bedrijven heeft nog heel wat voeten in de aarde gehad. We zijn namelijk zelf naar hen toegegaan om de productieprocessen te bekijken. Daardoor kunnen we u te allen tijde een optimale kwaliteit garanderen terwijl u nooit teveel betaalt. Ondanks het feit dat Moormann in 1959 is opgericht hebben we de ouderwetse normen en waarden afgelegd. We zijn een zoekend en ondernemend bedrijf met een eigen visie. We willen zowel de consument als de dieren het beste kunnen bieden. Door deze keuzes en bijvoorbeeld de keuze om niet langer totale karkassen binnen ons bedrijf te versnijden zijn we in de afgelopen tien jaar uitgegroeid naar een klein bedrijf van 3 man tot een groot bedrijf waar op dit moment meer dan 30 mensen werken. Onze exotische gevogeltespecialiteiten en vele vleesspecialiteiten vormen een unieke niche binnen de vleesindustriemarkt.

We bezorgen onze producten en u kunt het komen afhalen

Hopelijk hebben we u ervan overtuigd dat onze gevogeltespecialiteiten voldoen aan de hoogste eisen. Deze gevogeltespecialiteiten zijn zeer bewerkbaar zodat we het op uw wensen kunnen aanpassen. En dit houdt in dat de klant het kan bereiden zoals hij dat wil. Wilt u graag persoonlijk in contact komen met Moormann? Bel ons dan even op. U vindt op de site zowel de contactgegevens van onze administratie, de kwaliteitsdiensten, verkoopteams, productie en van de directeur. Bel of e-mail zodat we uw wensen kunnen omzetten in de realiteit. Het is mogelijk om een afspraak te maken zodat we een langdurige samenwerking kunnen aangaan. Maar als het bij een eenmalige afname blijft, bijvoorbeeld voor een catering, dan is dat ook geen enkel probleem. Neemt u de tijd om al onze producten in u op te nemen en kijk ook even op onze Facebookpagina, daar vindt u diverse foto’s van onder andere onze gevogeltespecialiteiten. We voorzien graag de Benelux en Duitsland van onze heerlijke bijzondere producten.


Comments are closed.