Vrije tijd en Hobby

Private dining

maandag, 3-9-2018  

Heb jij wel eens gehoord van de mogelijkheid van private dining? Voor veel mensen is dit nog een onbekend begrip, terwijl het heel erg prettig kan zijn hiervan gebruik te maken en het ook voor diverse gelegenheden zeer geschikt is. Wat moet jij je hier nu bij voorstellen? Het houdt in dat professionele koks bij jou thuis komen om de maaltijd voor jou te verzorgen. Er wordt dan in jouw eigen keuken voor jou gekookt, de tafel wordt voor je gedekt en ook de afwas en het opruimen wordt verzorgd. Met andere woorden, als je kiest voor private dining heb je dus zelf helemaal geen omkijken naar het verzorgen van het eten en toch komt er dan een heerlijk maal op de tafel te staan. Uiteraard aangepast aan de wensen die jij op dit gebied hebt, bijvoorbeeld rekening houdend met allergieën en eetvoorkeuren, zoals glutenvrij en vegetarisch. Ook het aantal gangen wordt natuurlijk in overleg bepaald, want sommige mensen zullen het heerlijk vinden om uren te tafelen en van verschillende gerechtjes te genieten, terwijl anderen de tijd aan tafel liever wat beperkter houden, bijvoorbeeld omdat er kinderen bij aanwezig zijn. Bij private dining wordt alles aangepast aan jouw wensen, zodat het helemaal zo wordt zoals jij voor ogen had!

Wanneer kiezen voor private dining?

Het is nu duidelijk wat private dining is, maar wanneer maak jij hier nu gebruik van? Feitelijk kan dit gewoon op alle momenten wanneer jij bij jou thuis eten wilt serveren, maar geen zin hebt om zelf in de keuken te staan. Je kunt dan denken aan:

  • bruiloften
  • verjaardagen
  • familiefeesten

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is! Vaak is het zo dat je er alles aan doet om het zelf te verzorgen, om ervoor te zorgen dat jouw gasten het naar de zin hebben. Maar als je niet kiest voor private dining, dan betekent dit dus feitelijk dat jij zelf de dag ervoor vaak alle lange tijd bezig bent met de voorbereidingen en dat je op de dag zelf ook bijna de hele tijd in de keuken druk bent. Dat is natuurlijk jammer, want dan mis je het contact met je gasten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met zijn allen naar een restaurant te gaan, maar dan heb je toch een minder intieme sfeer en bovendien kunnen jullie dan andere gasten storen of door hen gestoord worden. Bij private dining geniet je van het comfort en de beslotenheid van je eigen huis, zonder dat je zelf hoeft te koken en dat is gewoon heel prettig!

Offerte op maat

Dat private dining nog niet zo heel erg bekend is, is niet zo vreemd, er zijn namelijk nog niet zo heel veel bedrijven die dit aanbieden. Een bedrijf dat dit wel aanbiedt, is CuliBuzz uit Amersfoort. Zij bieden als cateraar niet alleen de mogelijkheid van catering aan, maar dus ook de mogelijkheid van private dining. Hierbij werken zij zoveel mogelijk met biologische, verse en eerlijke ingrediënten, om zo de heerlijkste maaltijden te bereiden, waar jij volop van kunt genieten! Of je nu vlees, vis of vegetarisch wilt eten, het kan bij hen allemaal! Omdat zij het menu aanpassen aan jouw wensen, bieden zij geen standaard tarieven aan op hun website CuliBuzz.nl. Wil jij graag weten wat de kosten voor jou zouden zijn, vraag dan een offerte op maat bij hen aan. Of neem eens vrijblijvend contact met hen op om met hen door te nemen wat zij jou zouden kunnen bieden. Je zult merken dat zij ook voor jou heerlijke private dining kunnen verzorgen! Lees meer…


Comments are closed.