Mens en gezondheid

Ronald (42): ‘Weer seks dankzij mijn voedingsdeskundige Den Haag’.

maandag, 12-2-2018  

‘Een olifantje, zo noemde mijn vrouw me altijd’, spreekt Ronald over zijn enorme prestatie. Dankzij het advies van een diëtiste en voedingsdeskundige Den Haag bij Matoeta heeft hij vele kilo’s verloren. ‘In bed noemde Femke me “slurfje”,’ zegt Ronald. ‘Ik vond dat confronterend en helemaal niet meer fijn. Zij duidelijk ook niet, want de keren dat we naar bed gingen om niet te slapen verminderden. Uiteindelijk hebben we bijna een jaar geen seks meer met elkaar gehad,’ zegt Ronald. ‘Er moest iets bij mij veranderen. Ik had nood aan duidelijk advies om weer sterk in mijn schoenen te staan en aantrekkelijk te zijn voor mijn liefste vrouwtje. Toen ik bij Matoeta een voedingsdeskundige Den Haag vond, werden mijn ogen geopend. Ik kreeg te horen wat ik niet goed deed en hoe ik mijn voedingspatroon moest veranderen om – niet alleen snel, maar ook op een gezonde manier – af te vallen’, getuigt Ronny over zijn ervaring bij een voedingsdeskundige Den Haag van Matoeta.

83,7 kilo vermagerd met behulp van mijn voedingsdeskundige Den Haag

Het advies van Matoeta was voor Ronald zeer welkom. Zijn leven veranderde helemaal toen de kilo’s er weer afvlogen. ‘Ik woog maar liefst 157,9 kilogram,’ zegt Ronald verlegen. ‘Door mijn consulten ben ik slank geworden en weeg ik nog maar 72,2 kilogram’. 83,7 kilogram vermageren is een echte topprestatie. ‘Ik had het nooit helemaal alleen kunnen doen. Maar ik had ook nooit gedacht dat een diëtist en voedingsdeskundige Dan Haag mij zou kunnen helpen. Dankzij de voedingsdeskundige Den Haag ben ik gezond gaan eten. Door haar heb ik ontdekt dat lekker eten niet per se veel vetten, suikers of zout moet bevatten’, getuigt Ronald. Hij somt enkele voordelen op:

  • ‘Mijn vrouw ziet me weer staan. We hebben veel én vaak seks.’
  • ‘Mijn maten kijken naar me op: ze vinden wat ik heb gedaan een topprestatie.’
  • ‘Ik ben zelfzeker geworden. Ik ben niet meer verlegen. Ik mag er zijn als man.’
  • ‘Ik eet gezond. Ik voel dat mijn lichaam dankbaar is om mijn gezondere levensstijl.’

Ik voel me weer goed in mijn vel door hulp te vragen aan een voedingsdeskundige Den Haag

‘Ik ben blij dat ik bij Matoeta terecht kon’, zegt Ronald oprecht. ‘Dankzij de voedingsdeskundige daar ben ik een heel ander mens geworden. Een gezond mens. Maar nog belangrijker: een gelukkig mens. De voedingsdeskundige Dan Haag zorgde immers dat ik me een echte man kan voelen. Mijn vriendin en zelfs andere vrouwen zien me weer staan. Ook mijn makkers zijn trots op wie ik ben geworden’. Een lach verschijnt op Ronalds gezicht: ‘Ik had nooit gedacht dat een voedingsdeskundige Dan Haag zoveel zou kunnen betekenen voor me. Het advies dat ik bij Matoeta kreeg was duidelijk en zorgde ervoor dat ik weer in mezelf begon te geloven.’ Ronald raadt iedereen met overgewicht dan ook aan om naar deze voedingsdeskundige Den Haag te gaan: ‘Wil je geen praatjes naar de mond, maar wil je advies dat echt helpt. Ga dan zeker eens advies vragen bij Matoeta. Voor mij hebben ze enorm veel betekend. Ik ben er zeker van dat ze ook voor jou het onderste uit de kan zullen halen. Dankzij Matoeta ben ik weer een gezonde man geworden. Ik kan weer van alles genieten. Iedereen om mij heen is graag in mijn buurt. Sommigen geloven nu nog altijd hun ogen niet als ze me weer zien staan. Dankzij Matoeta ben ik onherkenbaar veranderd. Dat bedoel ik niet op de slechte manier. Integendeel, de voedingsdeskundige Den Haag heeft mijn leven alleen maar mooier gemaakt.’


Comments are closed.