Vrije tijd en Hobby

Schrijf u in voor naailes in Zwijndrecht!

donderdag, 29-3-2018  

Wilt u graag goed met de naaimachine om leren gaan? Vindt u het leuk om zelf kleding te maken? Dan hebben wij waarschijnlijk een aantal heel mooie mogelijkheden voor u in petto. Wij van Unicornswithdragonwings.nl geven namelijk als sinds jaar en dag naailes in Zwijndrecht en wij willen u graag een keer vertellen wat wij u tijdens deze naailes in Zwijndrecht allemaal kunnen leren. Wij hebben namelijk al heel veel mensen de fijne kneepjes van het vak mogen bijbrengen en wij hopen daarom ook dat wij u ook een keer in ons atelier zouden mogen ontvangen. Wij kunnen u alles leren wat u graag zou willen, afhankelijk uiteraard van de beschikbare tijd die u heeft. Wij werken namelijk voor vele bedrijven voor het maken van hun kostuums. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan theatergezelschappen, carnavalsverenigingen maar bijvoorbeeld ook scholen die kostuums zoeken voor hun musical of ander soort uitvoering. Wij weten daarom precies hoe wij iets moois moeten naaien en deze kunde willen wij u ook graag bijbrengen tijdens onze naailes in Zwijndrecht. Onze instructeurs hebben vele jaren ervaring met het maken van allerlei uiteenlopende kostuums en kunnen u helpen om het vak onder de knie te krijgen. Het maakt daarbij niet uit of u al een tijdje bezig bent met naaien, of dat u een beginner bent; wij zorgen er graag voor dat wij u in uw eigen tempo leren wat u graag zou willen weten.

Wij leren u tijdens de naailes in Zwijndrecht werken met verschillende materialen

Wij nodigen u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken zodat u een impressie kunt krijgen van wat wij u allemaal zouden kunnen bieden. U leert bij ons met verschillende materialen werken en wij leren u ook wel garen u het beste kunt gebruiken voor welk materiaal. U leert tijdens de naailes in Zwijndrecht namelijk niet alleen hoe u iets moet produceren, wij zullen ook stilstaan bij de vraag welke materialen het meest geschikt zijn voor het doel wat u voor ogen heeft. Wilt u namelijk een kostuum maken dat intensief gebruikt zal gaan worden, dan moet u daar rekening mee houden in uw materiaalkeuze. Dat en vele andere handige wetenswaardigheden zullen wij u bijbrengen tijdens de naailes in Zwijndrecht. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen op onze site Unicornswithdragonwings.nl zodat u kunt zien wat wij u allemaal te bieden hebben.

Leer alles over worbla en thibra!

Wilt u zich graag specialiseren in het maken van fantasykostuums? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij weten namelijk als geen ander hoe wij kostuums moeten maken die zeer tot de verbeelding spreken. Het moeilijke aan dergelijke outfits is vaak niet het bedenken van deze looks, maar om het kostuum ook daadwerkelijk te maken. Vandaar dat wij heel veel mensen reeds hebben mogen verwelkomen voor onze naailes in Zwijndrecht die zich graag meer wilden richten op het vervaardigen van dergelijke kostuums. Wij hopen dat u ook een keer wilt komen kijken of onze naailes in Zwijndrecht iets voor u is. Wij leren u hier ook alles over exotische materialen zoals worbla en thibra. Deze materialen worden heel veel gebruikt voor kostuums voor fantasyfanaten en lenen zich heel goed voor bijvoorbeeld de vervaardiging van een harnas of vleugels. Kortom:

  • kijk even op onze site unicornswithdragonwings.nl
  • schrijf u vandaag nog in
  • leer hoe u uw eigen kostuums kunt maken

Kijk snel even op onze site Unicornswithdragonwings.nl om u vandaag nog bij ons te komen inschrijven.


Comments are closed.