Vrije tijd en Hobby

Sleutelhangers bedrukken is zeker een goed idee

dinsdag, 20-11-2018  

Wie had kunnen denken dat sleutelhangers bedrukken zo leuk zou zijn en ook voor succes kan zorgen? Niet iedereen is per se van de marketingplannen maken. Gelukkig heb ik daar mijn eigen expert voor in dienst genomen. Ik heb een eigen bedrijf en ben daar heel druk mee. Maar ik vind het wel heel leuk om creatieve manieren te bedenken om mijn bedrijf te promoten. Soms als ik even vastloop met mijn werk en ik de creativiteit weer wil laten stromen, ga ik even naar buiten en ga ik heel erg ‘out of the box’ nadenken over hoe ik mijn bedrijf groter, succesvoller en leuker kan maken. Ook houd ik zo nu en dan brainstormsessies met mijn team en dan mag iedereen alles roepen om ons bedrijf naar een hoger plan te tillen. En dat kunnen hele simpele manieren zijn. Zo kwamen mijn team en ik ineens op het idee van sleutelhangers bedrukken. We hadden dit met een aantal mensen bedacht, sleutelhangers bedrukken zou best een leuke manier kunnen zijn om ons bedrijf weer onder de aandacht te brengen. Met dat idee gingen we aan de slag.

Zo veel mogelijkheden voor sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers bedrukken heeft een aantal voordelen:

  • Niet duur
  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Onnoemelijk veel vormen

Als je creatief bent kun je bij het sleutelhangers bedrukken je hart ophalen. Ik kwam namelijk terecht op de site van Promoboer en hier bleek echt van alles en nog wat mogelijk te zijn als het om sleutelhangers bedrukken gaat. Daar was ik zo blij mee, ik heb de site doorgestuurd naar mijn collega’s en iedereen kwam met de leukste ideeën. Wil je sleutelhangers bedrukken, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard sleutelhanger, en deze kun je naar je eigen hand zetten. Dan kun je zelf keuzes maken als het gaat om de vorm, het materiaal, de kleur, dat soort zaken. Er is van alles te kiezen, ga je bijvoorbeeld voor de sleutelhanger met knuffel, flesopener of label? Kies je voor een sleutelhanger van hout, metaal, siliconen of vilt? Ook kun je kiezen voor een transparante variant of een sleuteletuis. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Ontwerp je eigen materiaal bij Promoboer

Het leuke bij Promoboer is dat het bedrukken van sleutelhangers ook mogelijk is met je eigen ontwerp. Ga naar de site en maak eerst de keuze of je 2D, enkel- of dubbelzijdig wil, of 3D. Je kunt online diverse eigen ontwerpen van andere partijen en klanten bekijken, wellicht kan dat voor wat inspiratie zorgen. Wij hebben zelf van deze mogelijkheid gebruik gemaakt, hoe leuk is het dat niet alleen sleutelhangers bedrukken tot de mogelijkheden behoort, maar ook het ontwerpen zelf? We hebben onder onze werknemers een wedstrijd gehouden en daar is uiteindelijk een winnaar uit gekozen. Dat ontwerp hebben we laten drukken en het is een prachtig exemplaar geworden waar ons eigen logo in is verwerkt. Ik ben elke keer trots als ik de sleutelhanger aan iemand geef, het is echt mooi als je kan vertellen dat je eigen mensen dit hebben ontworpen. Het is een leuk aandenken met een verhaal en dat is voor een bedrijf van onschatbare waarde. Wil je ook sleutelhangers bedrukken? Dan kan ik je zeker aanraden om naar Promoboer te gaan. Ze werken snel, leveren topkwaliteit en zijn ook nog eens niet duur. Daar heb je als bedrijf echt wat aan, helemaal omdat het simpelweg te gekke producten zijn die je hier snel en op een gebruiksvriendelijke manier kunt laten maken. Iedereen kan een meerwaarde voor zijn bedrijf creëren dankzij Promoboer.


Comments are closed.