Vrije tijd en Hobby

Stuurautomaat voor watersport

dinsdag, 9-10-2018  

Stuurautomaat voor watersportElke fervente watersport liefhebber weet dat je watersport ontspannen kunt ervaren met gebruik van een stuurautomaat. De stuurautomaten van Sail360, watersport en boat equipment, zijn daarvoor een goede keuze en wij nemen deze hierbij onder de loep.

Waarom een stuurautomaat

Allereerst is het belangrijk om te weten waarom je een stuurautomaat zou aanschaffen. Een stuurautomaat bevordert het vaargemak en heeft zo een aantal voordelen:

  • Behoudt de koers
  • Reguleert de snelheid
  • Geeft je de vrijheid om te genieten van de omgeving

Een prettige manier dus om te varen en tegelijkertijd aandacht te kunnen hebben voor de mensen die meevaren en alles war er om je heen gebeurt. Sail360 biet stuurautomaten waarbij de prijs en kwaliteit in de juiste verhouding zijn. Deze producten worden veelvuldig verkocht aan doorgewinterde watersportliefhebbers en voldoen aan de strenge eisen die Sail360 stelt op gebied van milieubescherming en social engagement. Op de website www.sail360.nl tref je daarom een selectie stuurautomaten die allemaal voldoen aan deze eisen.

Een blik op de producten

Sail360 heeft producten geselecteerd met veel eigen ervaring in de watersport. Daar is de apparatuur van het merk Furuno uit naar voren gekomen. Wanneer we kijken naar de Furuno NAVpilot-200 NAVnet stuurautomaat met draadloze afstandsbediening komen we er al snel achter dat dit product is ontwikkeld met oog voor gemak op het water. Zo is deze stuurautomaat voorzien van een Bluetooth GC-001 afstandsbediening. Dit alleen al is een geweldige feature die veel vrijheid geeft in het besturen van je boot. Deze stuurautomaat kan worden gebruikt voor motor- en zeiljachten van klein en middelgroot formaat. De afstandsbediening werkt met gesture control, waarmee het kinderspel wordt om de boot op afstand te besturen. De reikafstand is maar liefst 10 meter, dus waar jij je op je jacht ook binnen die afstand van de stuurautomaat bevindt, kun je de koers aanpassen. Gesture control werkt daarnaast enorm eenvoudig; druk de knop in, wijs in de richting waar je heen wilt, laat de knop los en de stuurautomaat zorgt ervoor dat de koers zich direct aanpast. Varen is nog nooit zo makkelijk en ontspannen geweest. Daarnaast heeft de Furuno NAVpilot-300 de SABIKI-mode, die ervoor zorgt dat de koers perfect worden gevolgd, ook bij stroming en wind in de vaarrichting. De display biedt een duidelijk overzicht en past zich aan naar dag en nacht, zodat het zicht altijd optimaal is. De NAVpilot-300 registreert daarnaast het gedrag van de boot, zoals vaarsnelheid en het gedrag bij golfslag, getij, trim en wind. Daardoor kan de stuurautomaat steeds beter anticiperen en wordt de vaarervaring ook steeds beter. Op de website www.sail360.nl staat tevens een video waarin duidelijk uitleg wordt gegeven over de Furuno stuurautomaat met gesture control. De Furuno NAVpiolot-300 is daarnaast eenvoudig te installeren en voorzien van een duidelijke handleiding om dit apparaat snel onder de knie te krijgen. Op de website van Sail360 wordt dit navigatiesysteem tegen een scherpe prijs aangeboden. Daarnaast biedt Sail360 wereldwijd 24 uur per dag en 7 dagen in de week service en kan elk product gegarandeerd geretourneerd worden met teruggave van geld als het toch niet bevalt. Aanschaf kan eenvoudig via de webshop die van alle gemakken is voorzien. Sail360 is ontstaan vanuit de passie van Ingrid Durge, eigenaar van Sail360 en expert in maritieme navigatiesystemen. Met har ervaring in de watersportbranche heeft zij deze organisatie en webshop opgezet om, onafhankelijk, de beste apparatuur te selecteren en aan te bieden om iedereen een prettige vaarervaring te kunnen bieden. De webshop biedt een brede diversiteit aan producten en artikelen voor vaargemak en sportvisserij, waarbij kwaliteit en prijs altijd in de juiste verhouding zijn. De hoogwaardige service maakt het verhaal daarbij compleet.


Comments are closed.