Vrije tijd en Hobby

Toe aan een romantisch uitje Amsterdam?

woensdag, 9-9-2020  

Heeft u nog een weekje vrij of een dag niets te doen? Of heeft u zichzelf misschien bedolven onder het werk de afgelopen tijd en is er een grote behoefte aan wat goede ontspanning nu u wat meer tot rust komt? Of relateert u hier zich misschien niet aan, maar uw partner? Een oplossing hiervoor is een heerlijk romantisch uitje Amsterdam. Een dagje spa zal heel het lichaam doen relaxen en even zal u al uw zorgen gaan vergeten. Na al deze stressvolle maanden en weken is het wel eens goed dat het lichaam en de geest goed worden verzorgd. Dit romantisch dagje uit kan naar spa1001

Romantisch uitje Amsterdam

Het mooie aan een romantisch uitje Amsterdam dat u naar de spa leidt, is dat het niet uit maakt of het nou aan het regenen is of niet. Spa 1001 is een overdekte spa, dus er hoeft gelukkig geen rekening gehouden worden met het weer op de dag waarop u het uitje wil plannen. Het slechte weer zal er ook eenmaal niet meer toe doen wanneer u lekker on de pannen ligt en goed verzorgd wordt in de spa. Dit romantisch uitje Amsterdam zal niet alleen relaxend zijn voor u en uw partner, maar het geeft ook de mogelijk om quality-time door te brengen en om tegelijkertijd te werken aan u lichamelijke en mentale gezondheid. Door het reguleren en wisselen van de temperaturen tijden het rondje spa zal u bloeddruk worden gereguleerd. Ook wordt de afvoer van vocht en afvalstoffen gestimuleerd. Dit zal ervoor zorgen dat uw lichaam praktisch gezien schoon wordt gespoeld. Na de spa kunt u dan genieten van uw heerlijk zachte huid en uw nieuw bevonden energie. Zo kunnen u en uw partner er weer een hele tijd tegenaan.

Romantisch uitje Amsterdam: de arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor uw  romantisch uitje Amsterdam naar de spa. De hele spa is tot uw beschikking dus u hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken over andere gasten. U kunt van 2,5 tot 5 uur genieten van de spa en tot rust komen in de luxe loungeruimte. 

  • Perfect voor een romantisch uitje Amsterdam is de arrangement Private for two arrangement. Dit houdt in dat u wordt verwelkomd met een drankje. U kunt standaard gebruikt maken van alle faciliteiten en u krijgt een rondleiding door het complex. Ook kunt u de bad- en doucheproducten gebruiken. Het is ook nog mogelijk om dit arrangement te upgraden naar een luxere versie. 
  • Willen u en uw partner het liefst uw dag beginnen met een heerlijke spa, en heeft u nog meer op de planning staan voor uw romantisch uitje Amsterdam? Dan is het Good Morning arrangement perfect voor u. Hier krijgt u een rondleiding en kunt u alle faciliteiten gebruiken. Het pakket is exclusief badset. Ook kunt u het arrangement upgraden zodat u er een ontbijt bij krijgt. 

Zijn u en uw partner toe aan een romantisch uitje Amsterdam? En al helemaal aan goed moment om te relaxen? Dan is een spa natuurlijk ideaal! Bezoek tijdens uw romantisch uitje Amsterdam de Spa 1001 en geniet van de nieuw bevonden energie!


Comments are closed.