Vrije tijd en Hobby

U zoekt een tof personeelsfeest in Twente?

donderdag, 6-2-2020  

Dit jaar ben jij de aangewezen persoon voor het organiseren van het jaarlijkse personeelsuitje, en er is met zijn allen besloten dat het personeelsfeest in Twente moet plaatsvinden. Of dit nu dichtbij of ver van huis is, als je perse in Twente naar leuke activiteiten voor grote groepen zoekt moet je absoluut bij ‘t Twents Kwartiertje zijn. Daar beschikken ze over een toffe outdoor locatie waar je allerlei leuke activiteiten kunt doen, zowel met grote groepen als kleinere gezelschappen. De lijst met mogelijkheden is er eindeloos, dus of je nu op zoek bent naar een hele sportieve middag voor jou en je collega’s, of juist een thema personeelsfeest in Twente, ‘t Twents Kwartiertje heeft het allemaal. Zeker de themafeestjes zijn erg populair, en ideaal voor mensen die het niet zo zien zitten om overdag allerlei teambuilding activiteiten te doen. Als je voor de personeelsdag enkel op zoek bent naar een leuke feestlocatie om gezellig met zijn alleen een borrel te kunnen doen en eventueel te genieten van een barbecue, dan moet je bij ‘t Twents Kwartiertje zijn. Daar reserveer je een leuke zaaltje dat past bij de grootte van je gezelschap, en voor de rest wordt gezorgd. Je kunt het zo uitgebreid maken met hapjes en drankjes als je zelf wilt, en zoals hierboven al vermeld zelfs kiezen voor een bepaald thema. Organiseer bijvoorbeeld een tof 80’s of 90′ personeelsfeest in Twente. Afhankelijk van hoe hoog de gemiddelde leeftijd is van alle werknemers kies je een decennium dat daarbij past, en waar iedereen leuke herinneringen aan heeft. ‘t Twents Kwartiertje zorgt vervolgens voor de aankleding, leuke outfits en natuurlijk de hapjes en drankjes.

Een grappig personeelsfeest in Twente

Als je naast een feestje in de avond ook voor gedurende de dag op zoek bent naar leuke activiteiten voor jullie personeelsfeest in Twente, kun je deze ook bij ‘t Twents Kwartiertje boeken. Daar hebben ze een groot aanbod met toffe uitjes die allemaal geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen. Als je je collega’s beter wilt leren kennen en met zijn allen iets heel grappigs wilt doen, boek dan een van de volgende arrangementen:

  • Het Ik Hou van Holland spel
  • De casino-avond (ook in de middag te reserveren)
  • Een tocht met een solex, scooter of zelfs tuktuk (hilariteit gegarandeerd!)
  • Een middagje in de speelhal vol gezelschapsspellen

Wat voor type personeelsfeest in Twente je ook in gedachte hebt, en hoe oud al jouw collega’s ook zijn, bij ‘t Twents Kwartiertje vindt je de leukste arrangementen voor zowel het opkrikken van de teamspirit als het leren kennen van je collega’s.

All-inclusive arrangement in Twente

Bij ‘t Twents Kwartiertje weten ze maar al te goed hoe fijn het is om na zo’n dag vol activiteiten niet te hoeven koken. Daarom bieden ze fijne all-inclusive arrangementen, bijvoorbeeld voor dat personeelsfeest in Twente. Jouw collega’s verwachten waarschijnlijk dat er eten bij inbegrepen zit, en dat mag je natuurlijk ook verwachten van een personeelsuitje. Gelukkig kun je ook dat boeken bij ‘t Twents Kwartiertje, en zal het jullie op deze dag aan niets ontbreken. Als je daar je personeelsfeest in Twente boekt weet je zeker dat het een super gezellige dag wordt, die tot in de puntjes wordt verzorgd, en waarvan iedereen bovendien met een volle buik weer naar huis gaat. 


Comments are closed.