Mens en gezondheid

Waarom ik de biofysische geneeskunde aan iedereen aan zou bevelen

donderdag, 15-11-2018  

Waarom ik de biofysische geneeskunde aan iedereen aan zou bevelenIk heb al geruime tijd heel veel last van vermoeidheid. Ik weet niet precies waar dit door komt, maar dat het mij de afgelopen maanden aanzienlijk heeft belemmerd in mijn bezigheden, mag duidelijk zijn. Het is namelijk zo dat ik eindeloos kon slapen en daarna nog steeds doodmoe wakker kon worden. Dat was natuurlijk niet gezond en vandaar dat ik maar eens even naar de huisarts ben gegaan. Ik wilde namelijk graag weten of ik misschien iets onder de leden had. De huisarts heeft verschillende tests met mij gedaan en toen kreeg ik te horen dat ik kerngezond was. Dat was natuurlijk wel fijn om te horen, maar echt bevredigend was het niet want waarom was ik dan altijd zo moe? Ik ben daarom maar eens even gaan kijken of er andere mogelijkheden waren om mijn vermoeidheid te lijf te gaan. Ik hoorde van een vriendin dat ik mij eens moest gaan verdiepen in de biofysische geneeskunde. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik nog nooit van de biofysische geneeskunde had gehoord, maar ik had hier meteen wel oren naar. Ik had namelijk bij deze vriendin gemerkt dat toen zij eenmaal was overgestapt naar de biofysische geneeskunde, zij van heel veel van haar chronische klachten af was gekomen. Genoeg reden dus om een keer te kijken waar ik moest zijn wanneer ik mij graag volgens de regels van de biofysische geneeskunde zou willen laten behandelen. Ik ben daarom even op het internet gaan kijken en op deze manier kwam ik al heel snel terecht op de site van Praktijktruecolors.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat ik hier meteen zag dat ik hier door vakmensen geholpen kon worden. Genoeg reden voor mij dan ook om snel een afspraak in te plannen. Ik kan u zeggen dat ik daar tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van heb gehad. Ik heb namelijk heel veel baat gehad bij de biofysische geneeskunde.

Ik ben door de biofysische geneeskunde van mijn klachten af

Toen ik eenmaal contact had gelegd met de mensen achter de site die ik had bezocht, nodigden zijn mij uit om een keer naar hun praktijk te komen om te zien wat zij allemaal voor mij konden doen. Ik ben daarom snel een keer naar hen toe gegaan en heb daar uitgelegd waar ik allemaal last van had. Volgens de deskundige op het gebied van biofysische geneeskunde, was het overduidelijk dat ik last had van klachten die samenhingen met mijn fysieke gesteldheid. Het is namelijk zo dat men er in de biofysische geneeskunde vanuit gaat dat je moet kijken naar wat het lichaam aangeeft. Het kan maar zomaar gebeuren dat je lichaam verstoort raakt en dan is het zaak om die balans weer terug te vinden. Dat kan aan de hand van bepaalde oefeningen en ook kan de therapeut op het gebied van biofysische geneeskunde veel voor u betekenen. Ik zeg dit niet omdat ik dit allemaal ergens gelezen heb, maar omdat ik ervaren heb dat het heel goed werkt.

Ik voel mij weer de oude

Ik ben nu al een tijdje onder behandeling van deze praktijk en dat bevalt mij echt heel erg goed. Ik voel mij namelijk stukken beter sinds ik mij heb gemeld bij deze praktijk voor biofysische geneeskunde. Kortom:

  • ik voel mij heel veel beter
  • ik sta helemaal achter deze manier van behandelen
  • ik voel mij veel beter zonder ooit een medicijn te hebben geslikt

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan even op Praktijktruecolors.nl.


Comments are closed.