Nieuws

Wokrecepten

woensdag, 11-5-2016  

Taiming - wokreceptenWokken is een manier van koken die voor Nederlanders nog vrij uniek is. Misschien hebt u hier dan ook maar weinig kaas van gegeten en gaat u liever naar wokrestaurants zoals Chinese, Indiase, Indonesische of Japanse restaurants. Niet dat daar alle gerechten op basis van wokrecepten worden bereid. U hoeft enkel aan saté of sushi te denken en het is meteen ontkracht. Desalniettemin wordt het leeuwendeel wel degelijk op basis van wokrecepten gemaakt. Wokken is een simpele manier van koken. U kunt er eenpansmaaltijden van maken door eerst vlees of vis te bakken en er daarna groentes en eventuele sauzen aan toe te voegen. Soms kookt u de groente erin gaar en zo kunt u met de juiste wokrecepten op diverse manieren heerlijk leren wokken. Maak er eventueel wat rijst bij en u bent klaar. Wokken gebeurt doorgaans op hoog vuur en dat zorgt er mede voor dat u nooit al te lang hoeft te wachten in een restaurant. Dat maakt wokken voor de mensen thuis ook erg populair. Na een dag van hard werken hebt u geen zin meer om nog een uitgebreide maaltijd te maken. Zeker niet als uw partner ook werkt, dan bent u liever snel klaar zodat u met de voetjes van de vloer voor de televisie kunt hangen met een bord heerlijk eten. Wilt u leren wokken? Of wilt u wat meer verdieping? Bestelt u dan via onze website het boekje dat boordevol wokrecepten staat: het Tai Ming wokrecepten boekje is gratis te bestellen via onze website: taiming.nl. Onze site is opgericht ter promotie van noedels die u bij uw gerecht kunt maken. Tai Ming noedels, ook wel wokmie genaamd, kun tu snel opwarmen in heet water. U kookt het vrijwel direct gaar en u kunt het vervolgens serveren naast het wokgerecht. Een traditionele manier is door deze wokmie er na het afgieten doorheen te roeren. Dan hebt u al helemaal een eenpansmaaltijd gemaakt en maakt het opscheppen makkelijker. Tevens worden kruiden en sausjes en andere smaakmakers ook in de wokmie opgenomen en dat maakt het geheel enkel smakelijker.

Heerlijke wokrecepten vindt u op onze website

Zit u verlegen om meer wokrecepten? Dan gaat er op de website een wereld voor u open. Niet alleen kunt u het gratis boekje met wokrecepten aanvragen, ook op de website zelf vindt u vele wokrecepten die door ons maar ook door vaste bezoekers en klanten zijn geüpload. Hebt u zelf heerlijke wokrecepten in gedachten? Probeer ze dan eens uit. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat dus u mag ze altijd naar ons opsturen, of het nu gaat om een door uzelf gevonden recept dat op authentieke en traditionele wijze wordt gemaakt in Aziatische landen of om eigen creaties, bij ons bent u altijd welkom. Hoe meer lekkere recepten we kunnen verzamen hoe beter zeggen we altijd maar. Bij ons kunt u wokmie bestellen zodat u altijd heerlijke mie in huis hebt van Tai Ming. Naast het feit dat u bij ons dit basisingrediënt kunt kopen, kunt u dus ook terecht voor uw gewenste wokreceptenboekje. Dit is absoluut aan te raden als u niet zo creatief van uzelf bent en u onlangs een wok hebt gekocht. Hebt u geen flauw idee op welke manier u moet wokken? Schroom dan niet langer maar kies een van de vele wokrecepten uit het boekje uit. Het staat u vrij om er mie bij te maken, mihoen of rijst kan er namelijk ook heerlijk bij zijn. Het prettige aan wokken is dat u niet aan een aantal ingrediënten vast zit. Dat is bij andere gerechten al wel vaak zo. Bij een pizza komt tomaat en kaas op de eerste plek en dan kunt u verder kijken. Bij een stamppot zit u altijd vast aan aardappelen en de groente die u er doorheen wilt stampen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alle wokrecepten zijn verrassend anders. Er is vrijwel geen basis en dat maakt het voor veel mensen leuk en tevens toegankelijk. Houdt u niet van varkensvlees? Dan gebruikt u kip, lam of koe. Of vis natuurlijk! Houdt u niet van champignons maar wel van paprika en courgette? Dan gebruikt u deze groentes en zo kunt u eindeloos combineren. De wokrecepten die in het boekje staan zijn daarom niet bindend maar eerder een leidraad waar u zich aan kunt volgen.

Hebt u nog geen wok? Koop er dan snel eens een!

Hebt u nog vragen over onze wokrecepten? Of wilt u erg graag uw eigen wokrecepten aandragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen. Het is ook handig om het online formulier in te vullen, dat werkt in principe op dezelfde manier als mailen via uw mailcliënt. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug met passende antwoorden. Betalen doet u trouwens in zijn geheel online dus u mag gebruik maken van

  • iDEAL,
  • PayPal
  • of betaal met behulp van uw credit card.

Het wokrecepten boekje en de wokmie komen vervolgens zo snel mogelijk uw kant op. Dan kunt u het morgen al gaan uitproberen. Wist u trouwens dat de wokmie afkomstig is uit Nederland? Het is ontwikkeld in een Chinees restaurant in 1966. In een van de eerste Chinese restaurants van Nederland om precies te zijn! U mag een zekere authenticiteit in de smaak terugverwachten, neemt u dat maar van ons aan. Deze mie voldoet aan de strengste eisen die de restauranthouders eraan hebben gesteld!


Comments are closed.